Clinica stomatologică “Sfânta Maria” este un centru stomatologic ultra-modern, proiectat anume pentru a-i conferi un aspect deosebit, cu o atmosferă caldă și primitoare, dar și de a respecta rigoarea obligatorie a spațiului medical.

Este situată în centrul istoric al Timișoarei, într-o clădire construită în 1898, renovată și lărgita în anul 2000, care găzduiește Centrul Medical “Sfânta Maria”, spital privat care se bucură de colaborarea unor specialiști de renume din centrul universitar medical timișorean.

Obiectivul clinicii noastre este de a oferi calitate lucrărilor şi intervenţiilor stomatologice, prin colaborarea cu furnizori din America şi Germania.

Serviciul de stomatologie sedativă se efectuază la aripa nouă a clinicii stomatologice. Clinica este dotată cu echipamente necesare realizării tratamentelor stomatologice sub anestezie generală si saloane de recuperare. Serviciul de stomatologie pediatrica oferă tratamente stomatologice pentru copii de la varsta de 1 an, cuprinzând tratamentele dentare, precum şi aplicarea aparatelor mio - functionale, ortopedice sau ortodontice cu scopul de a educa functia muschilor din zona oro - faciala, a functiilor masticatorii, de deglutitie, si alinierea dentara.

Tratamentele ortodontice se aplica la copii, dar si la pacientii adulti ce necesita un astfel de tratament.

SERVICII

  • ortodontie
  • ortopedie dento-faciala
  • stomatologie generala
  • stomatologie pediatrica